Welkom op het ZZ Leiden gastenboek. De spelregels van dit gastenboek kan je hier vinden.
Contact opnemen kan via contact@leidengastenboek.nl.

 1. Bizar dit…. Hoeveel mazzel kan je hebben in deze serie. Ongelofelijk blij natuurlijk en wat knap van de smalle Leiden rotatie om van Zwolle te winnen op zo’n manier. Moet wat woorden terugnemen want had dit absoluut niet verwacht. Rob,chapeau. Love een clutch player en oh zo belangrijk. Goed gescout. De smallere rotatie blijkt een meesterZZet.We staan voor de tweede keer in een finale dit seizoen. Maximale is uit de ploeg gehaald,ongeacht het resultaat in de finale !

  • Lekker hoor vanavond, maar in Groningen worden ze vooralsnog niet zenuwachtig. Vooralsnog dan, hè. Maar de beelden van 29 mei 2011 staan niet alleen in menig Leids netvlies gegriefd. Bovendien; van wie heeft Groningen dit jaar het vaakst verloren?

   • Eens Duck, het is maar 3 2 voor Donar tot nu toe, en bij hen ligt de druk. Ze zijn favoriet als ZZL het niet haalt is dat volgens verwachting! Maar weer een serie met 4 tot 7 games en dan zo n smalle rotatie? Ik heb totaal niet begrepen waarom Butter niet een paar minuutjes heeft gemaakt deze series, hij hoeft niet te starten maar mi kan hij 3 minuten best aan. Zoveel heeft hij niet (fout) gedaan in de momenten dat hij speelde! Maar oké een winnende coach heeft altijd gelijk. Viel mij trouwens op dat verwachting Belt wel een slechte verliezer is trouwens, eerst zeggen dat je de serie gaat winnen en kampioen wordt en vervolgens de kleedkamer in vluchten. Daar wordt het product DBL ook niet beter op!!

    • Ja dat komt dan wel weer effe hard aan. 40 pt loss inde eerste finale wedstrijd. Ik vraag met toch af of het komt doordat zij betere spelers hebben. Nee, zou ik zou denken, die Cunningham was bij ons ook maar een eenvoudige krabbelaar en Koenis een eersteklas treuzelkont. Een Love of een de Jong zie ik er daar niet bij lopen. Of Braal heeft ze beter gemaakt, maar ik ben denk eerder dat het aan het concept ligt. ZZ leiden moet zich een slag in de ronde werken en de vreemdste capriolen uithalen om tot een schot te komen en zij weten het zo te spelen dat de schutters de bal open en in stilstand krijgen en rustig af kunnen drukken, En dat scheelt natuurlijk een slok op een borrel in de percentages,

  • Had dit niet verwacht! Door pure wilskracht en inzet deze serie gewonnen. Randamie is echt bagger. Bleef maar schieten en ja, dan gaat er een keer, eentje in.

   Hoop dat Voorn tijdig kan aanhaken. Love na een mindere periode toch weer de trekker samen met de Jomg. Olah nuttig. Na de bekerwedstrijd tegen Grashoppers vroeg ik mij echt af wat hij bij ZZ moest.

   Wil ZZ een kans maken dan moet iedereen top zijn en Groningen, ZZ onderschatten. Hoop is er altijd!

 2. Op de ZZ nieuwsbrief Site:
  Beste ZZ Supporters,
  We zijn door naar de halve finale! We hebben zaterdag tijdens de wedstrijd laten zien hoe geweldige sfeer wij kunnen bouwen. Laten wij deze sfeer ook in Zwolle maken.
  Daarom willen wij zaterdag 12 mei een bus laten rijden naar Zwolle.
  We verzamelen zaterdag om 17.00 uur.
  Prijzen zijn:
  Voor leden € 25,-
  En niet leden € 27.50,-
  Prijs is inclusief kaartje.
  Stuur ons een berichtje of geef je op via de blauwebrigade@eredivisiebasketballleiden.nl

Geef een reactie