Welkom op het ZZ Leiden gastenboek. De spelregels van dit gastenboek kan je hier vinden.
Contact opnemen kan via contact@leidengastenboek.nl.

 1. En ongelofelijk idd…. Kan de commissaris niet vroegtijdig op vakantie worden gestuurd vanwege het missen van twee punten aan Leidse kant? Ik zeg je hebt maar één taak en als je dat al niet kan…..

 2. Voor de overwinning geknokt! Had het niet verwacht.
  Vlak voor tijd nog knullig weggegeven. Zou weer een typische ZZ nederlaag zijn geweest. 2 punten van ZZ gestolen. Welke amateurs zijn daar bezig? Tijdens de bekerfinale van een aantal jaren geleden werden de beelden wel gebruikt, nu niet? Meten met 2 maten?

  • Keihard geknokt idd,kan niet anders zeggen. Maar wat een maZZel dat die laatste bal van Zwolle er niet in ging. Wat een ongelofelijke domme fout van Vette op de driepunter van Gregory. En wat ging Worthy in de laatste Leidsche aanval doen ?

   Thuisvoordeel is in onze handen,hopelijk kan Jessey weer snel spelen. Wat duurt zijn enkel blessure eigenlijk lang ? Versteeg heb je met al zijn blessures ook geen kut aan. Volgend seizoen maar afscheid van nemen !

  • Beelden had je kunnen gebruiken indien er sprake was geweest van een Leidse nederlaag met 1 of 2 punten. Ziggo is een onpartijdige instantie en dan kun je hun beelden opvragen om protest in te dienen. Het is ondoenlijk om na het derde kwart alle beelden van kwart drie terug te gaan kijken alvorens te beginnen aan kwart vier. Neemt niet weg dat het missen van een score een zeer kwalijke misser is die de jury inclusief commissaris zich wel aan mogen trekken.

 3. ZZ wint door reboundoverwicht. Matige wedstrijd ondanks de analyse van de coach? Randamie hopelijk, laatste seizoen. De Jong, regelmatig een negatief rendement maar door zijn spectaculaire acties vergeet men dat snel. Kan niemand Mo nu eens helpen om die vrije worpen er in te gooien?

  Tip voor het bestuur: Kanda van Rotterdam.

 4. Vol ongeloof zitten kijken hoe Leiden vanavond speelde in Leeuwarden. Ik hoop het uiteraard niet maar in deze vorm en met deze coach zou het zaterdagavond zomaar de laatste game van het seizoen kunnen zijn….

  Maargoed,zaterdagavond 5 mei in de 5-meihal,dat kan toch eigenlijk niet fout gaan ;-)

  • Ook best onbegrijpelijk dat iedereen in Leeuwarden roept en schrijft hoe goed Leeuwarden tijdens de wedstrijd was. Hebben zij dan naar een andere wedstrijd als ik zitten kijken? Leiden was bij lange vlagen extreem slecht, maar Leeuwarden gewoon op niveau. Als Leiden zaterdag het normale niveau haalt (en dat is niet zeker) dan moet Leiden het kunnen winnen.

 5. Wat een vreemde afsluiting van een historisch DBL-seizoen komt er aan! De eindstand kan voorlopig (nog) niet opgemaakt worden want Donar moet nog 4 wedstrijden spelen en Aris is bv. is al klaar na vanavond…. Ik weet dat er allerlei omstandigheden zijn die dit veroorzaken (Donar s euro succes en 9 teams in de competitie) maar erg professioneel is het allemaal niet. En dat terwijl het NL basketball in de lift zit lees ik overal. Ik hoop dan wel in een lift die omhoog blijft gaan en niet weer na beneden….. Als het goed is komt er een team in Dordrecht bij en als de andere 9 blijven is er in ieder geval weer iets van een competitie en dat is een goede basis.

  En ZZL? ik ben het eens met veel van de kritieken die ik op het GB heb gelezen. Maar ik vind het ook leuk dat er de laatste wedstrijden veel gescoord wordt al is het dan verdedigend niet optimaal. Ik vind het ook wel weer eens leuk om hoge uitslagen te zien, mss is dat wel het beste bball dat dit ZZL kan spelen. Spelers als Love en de Jong lijken dan ook het meest in hun element. Of je het daar mee gaat redden in de PO’s, ik hoop het uiteraard wel maar vanzelfsprekend is het niet. Kijken wat vanavond brengt en welke plek dat tot gevolg heeft, veel spelen is voor dit team volgens mij wel belangrijk dus geen 1e of 2e worden is niet zo erg, vind ik. In de PO’s moet je nou eenmaal pieken zo veel mogelijk.

Geef een reactie