Welkom op het ZZ Leiden gastenboek. De spelregels van dit gastenboek kan je hier vinden.
Contact opnemen kan via contact@leidengastenboek.nl.

 1. Uit en thuis een duidelijk verschil. Bijna alle wedstrijden uit gaan moeizaam. Afgelopen donderdag bij Grashoppers kreeg ik al het gevoel dat Ola geen blijvertje is. Misschien kan hij de Randamie meenemen. Die zou zelfs bij Grashoppers geen vaste basisplaats hebben. Sinds de Belgen aan het roer staan, wint ZZ niets meer. Het bestuur van ZZ had het met Toon gehad.

  Vooraf indekken door te melden dat Ola twee wedstrijden proef zou draaien en dat er dan een beslissing zou worden genomen. Zelfs een leek kon donderdag al zien dat dit niets zou worden.

  2013 laatste kampioenschap. Toon de succescoach werd de laan uitgestuurd omdat hij te verdedigend zou spelen. De laatste wedstrijden van ZZ waren mager en soms niet om aan te zien.

  Ben ik negatief? Nee, ik ben supporter en blijf altijd hopen. Er is een levensgroot verschil tussen uit en thuiswedstrijden. Dit heeft te maken met mentaliteit.
  Basis is te smal. Dat weet het bestuur.

  Ondanks de refs (donderdag stonden ze ook weer te schutteren) had ZZ dit nooit uit handen mogen geven. Wanprestatie! De Belg zal wel weer met z’n standaard antwoorden komen. Net zoals de vorige Belg hebben ze prachtige verhalen hoe het spelletje gespeeld moet worden maar ook zij zijn/waren verantwoordelijk voor de matige prestaties. Bestuur stap op, nodig Toon uit en back to basic!

  • Klinkklare nonsens om de Belgen de schuld te geven. Vervaeck en Casteels zijn echt klasbakken.
   Ons management denkt dat een team uit 7, 6 of 5 ( dit jaar ) spelers bestaat. Zo werkt het nergens en ook niet in Leiden. Zoals ik vorige week al aangaf met één Roemeen erbij red je het nog niet. Er moet nog een swingman bij en al helemaal nu blijkt dat Voorn geen heel seizoen 30 plus minuten kan spelen.
   Over Olah heb ik geen beeld, het is natuurlijk wel een speler die niet zo past in het run en gun van Leiden.
   Logischer had een type Kherazzi plus een paar centimetertjes en een stand-in voor Worthy en of Carrington.

   • Ik geef niet alleen de Belgen de schuld. Waar lees je dat? Dat je over Olah geen beeld hebt, verbaast mij. Heb je de laatste 2 wedstrijden niet gezien? Van een master of BB verwacht ik toch wel wat meer😀

    • Iedereen kon zien – maar dan moet je letten op balgevoel, timing, en positioneren en boxing out – dat deze jongen de eerste twee wedstrijden op ongeveer de helft van zijn mogelijkheden zat. Hoef je niet eens master voor te zijn, Oogjes open doet wonderen.

 2. Nederlaag op het conto van Paultje.Wat een domme wissels het vierde kwart,je geeft een 13 -punts zomaar weg. Op deze manier gaan we vierde worden en krijg je een kansloze halve finale play-offs tegen Donar. We zakken steeds verder weg……En die Roemeen geen contract geven a.u.b.. Niet goed, en veel te traag voor het spelletje van Leiden.Ga voor een wat kleinere,meer atletische speler…

  En met een international die 5/36 driepunters schiet in het nieuwe jaar en twee spelers die vanaf de bank komen en totaal niks toe voegen ga je nog meer van dit soort wedstrijden verliezen…

  • Sodemieter op, helemaal aan zich zelf te wijten. Nooit zover laten komen. Uitgezonderd Love was het gewoon klote, er lopen er een paar rond. Geen Belg meer, Vette iz het kwijt met nog een paar en de Jong denkt dat hij de koning is. Ga eerst maar eens eem paar winnen en ga dan weer kapsones krijgen. Fijne avond.

Geef een reactie