Welkom op het ZZ Leiden gastenboek. De spelregels van dit gastenboek kan je hier vinden.
Contact opnemen kan via contact@leidengastenboek.nl.

  • Vind ik ook, als Williams wil (waarom weg uit de Bundesliga) en komt zou idd fantastisch zijn. Maar een echte 5 zit er (nog) niet bij Vette vind ik meer een hele goeie trouwens 4. Goeie 5 kost hoop euro s maar in Groningen en Den Bosch hebben ze op die positie een voorsprong. Een groot voordeel is er wel snel spelen daar heeft ZZL nu wel het team voor!!

 1. Toch mooi voor onze competitie… Donar legt een speler vast die 5 jaar geleden het WK voor Team USA speelde. Samen met NBA’ers Okafor, Parker, Winslow, Jones en Johnson. NBA draft entry voor afgelopen juni. Ziet Groningen uiteraard als opstapje voor een (Europese) carriĆØre, maar dat is prima. Leuk!

  • Hele goede zaak. Nu Rens Butter nog vastleggen. De focus voor yanks kan dan gelegd worden op grote mannen. En alsjeblieft geen pointgaurd meer zoals Lee. Voor zover spelers nu gecontracteerd zijn is er een mooie balans tussen jeugd en ervaren spelers (ervan uitgaande dat Rens blijft). Frontcourt is nu voldoende bezet. Laten we het daarmee gaan proberen. Backcourt moet echt versterkt worden. Met twee 2 meter mannen red je het niet. Floris komt ondanks zijn lengte tekort onder de borden en inside. Wil je dus niet inside geslacht worden dan moet de focus bij nog te contracteren spelers daar liggen. Misschien komt er via de coach nog een Belgische versterking bij. Maar dan niet zoals vorig jaar met de andere Lee.

   • John,frontcourt zijn de lange mannen ;-) Ik zeg Clayton Vette(keert niet terug bij Zwolle) erbij en je frontcourt is in orde.Zal denk toch nog een echte (Amerikaanse) 1 gehaald moeten worden. Marijn en Rens kunnen op de 1 het team (nog) niet dragen. Worthy op de 1 vond ik bij Casteels nou niet echt een goede optie.(USA) pg op de 1,Voorn samen met Worthy op de 2/3. Kherrazi/de Randamie en evt. Vette voor het beul werk onder de borden en dan heb je iig een prima basis team. Mocht er nog centen in het potje zitten dan nog een 3 (schutter) erbij en we worden kampioen ;-)

    • Bedankt voor de correctie Lennert. Met een Vette erbij kom je aardig in de buurt. Maar onder de borden blijf je naar mijn mening dan scorend missen. Je mist dan dreiging inside zodat andere teams zich op de schutters kunnen concentreren.
     Met betrekking tot het aantrekken van een 1 ben ik het alleen met je eens wanneer er een echte hele goede kan worden aangetrokken. Anders zou ik gewoon de jeugd voor de leeuwen gooien. Lange termijn investering wat mij betreft. Worden ze alleen maar sterker van. Worthy en Voorn zijn inderdaad geen echte 1 maar kunnen als het nodig is die plek wel noodgedwongen overnemen wanneer de jeugd verzaakt op die plek.
     Persoonlijk denk ik dat het geld investeren in lange stevige mannen beter besteed is. Maar gelet op wat ons technisch kader ons de afgelopen jaren heeft gepresenteerd heb ik er weinig vertrouwen in.

Geef een reactie